Valokuvakilpailu
23/10/2017

Lykissä järjestetään MINUN SUOMENI -valokuvakilpailun Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Valokuvakilpailun satoa on tarkoitus käyttää koulumme itsenäisyysjuhlassa 5.12.2017. Annamme oppilaskunnalle puheenjohtajineen valtuudet valita kolme parasta kuvaa, joille on luvassa rahapalkinnot (50€, 40€ 30€).

Mitä toivomme? Oppilaiden rennosti tai hartaasti ottamia kuvia kotimaastaan, missä sitten liikkuvatkin. Näkökulma voi olla romanttinen, realistinen, humoristinen tai vinksahtanut, omaperäinen. Kuvissa voi olla ihmisiä, mikäli heiltä on saatu kuvaamiseen ja kuvien näyttämiseen lupa.

Minne kuvat lähetetään? O365:een Satu-Riitta Hintsalalle joko One Driveen tai sähköpostiin satu-riitta.hintsala@lauttasaarenyhteiskoulu.fiKuvien mukaan pitää ehdottomasti liittää kuvaajan nimi, luokka ja puhelinnumero.

ONNEA KISAAN!