Urheiluluokka

Urheiluluokka (uinti ja koripallo)

Lauttasaaren yhteiskoulun yläkoulussa toimii urheiluluokka, jonka oppilaat harrastavat tavoitteellisesti uintia tai koripalloa. Toteutuksen takana on Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia, Urhea. Lisäksi Suomen Uimaliitto, koripalloseura ToPola ja Lauttasaaren yhteiskoulu ovat rakentaneet yhdessä koulutus- ja valmennusohjelman.

Nuorten uintivalmentajana toimii Aleksi Rajansuo ja yleisvalmentajana Kari Grönroos. Koripalloilijoiden lajiharjoittelusta vastaa koripalloseura ToPoLa.

Lykki toivottaa nuoret uimarit ja koripalloilijat tervetulleiksi Lauttasaareen!

Urheiluluokka (uinti ja koripallo)

Lykki toivottaa nuoret uimarit ja koripalloilijat tervetulleiksi Lauttasaareen!