Larumnit

LARUMNIT ovat Lauttasaaren yhteiskoulun entisiä oppilaita ja opiskelijoita 1950-luvulta nykyhetkeen saakka. Larumni-toiminta käynnistettiin koululla 27.8.2014 Lykin 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tämä fb- ryhmä on alusta, jolla kaikki larumnit voivat laittaa linkkejä ja vinkkejä itsestään sekä muista larumneista, kuvia omista kouluajoistaan, ideoita yhteistoiminnalle sekä larumniluennoille ja stipendiehdotuksia. Kaikista ryhmän jäsenistä on tehty ylläpitäjiä, ja ryhmään saakin mielellään kutsua lisää Lykin Larumneja.

Larumi-toiminnan yhteyshenkilö Lykissä on Elina Rögård (ABI-89). elina.rogard@lauttasaarenyhteiskoulu.fi

Larumnit