Lahjoita stipendi

Kuljemme varmoin askelin kohti kevättä ja kesää ja kyselisimmekin ystävällisesti Teiltä, haluaisitteko lahjoittaa stipendejä varten rahaa Lauttasaaren yhteiskoulun stipenditilille.

Lauttasaaren yhteiskoulu on vetreä vuonna 1945 perustettu koulu, joka kulkee koulumaailmassa uudistusten kärjessä. Meillä on monia hankkeita, joilla erotumme eduksemme.

Lahjoita stipendi

Mitä tarjoamme oppilaillemme

Vankka yleisopetus

Kaiken pohjana on tietysti vankka ja tinkimätön yleisopetus, joka antaa vauhtia ja mahdollisuuksia kaikkeen erityiseen!

Kielikylpytoiminta

Yläkoulussa meillä on aktiivista kielikylpytoimintaa.

Urheilutoiminta

Olemme mukana Urhea-toiminnassa tarjoamassa lahjakkaille urheilijoille mahdollisuuksia koulutyön ja urheilun tehokkaaseen yhdistämiseen.

Laaja kielitarjonta

Koulussamme on laaja kielitarjonta ja vilkasta yhteistyötä monen keskieurooppalaisen koulun kanssa.

Yhteydet

Kansainvälisellä liiketoimintalukiolla on yhteydet niin eurooppalaisiin kuin kiinalaisiinkin kumppaneihin.

Liiketoiminta

Lukiossa on mahdollista opiskella lukuisia kansainvälisen liiketoiminnan kursseja.

Tiede

Lukiossa opiskelijat voivat valita Science-opintopolun ja peruskoulussa toimii tiedeluokka. Nuoret pääsevät tekemään tiedettä itse ja tutustumaan tieteen ammattilaisiin.

Yrittäjyys

Lykissä nuoret pääsevät perustamaan omia yrityksiä ja tutustuvat monien yritysten kautta yrittäjyyden maailmaan.

Toivomme, että tuette koulun toimintaa lahjoittamalla  koulun stipenditilille sopivaksi katsomanne summan viimeistään 31.3. Stipendeillä palkitaan keväällä koulutyössä  ansioituneita oppilaita. Tarkemmat tiedot ohessa.

Tarja Holthoer
VT. Rehtori