Sähköisen ylioppilaskokeen harjoitus 6.4.2016
01/04/2016

Maantieteen, filosofian ja saksan oppiaineissa sähköistä ylioppilaskoetta harjoitellaan kaikissa Suomen lukioissa keskiviikkona 6.4.2016.

Lauttasaaren yhteiskoulussa kokeeseen on valittu opiskelijat, joille on tiedotettu asiasta. Jos opiskelija on epävarma osallistumisestaan, hänen tulee ottaa yhteys aineenopettajaan (HOL, KRE, LAU).

Koepäivänä kouluun on saavuttava kello kahdeksaksi. Opiskelijan tulee etukäteen tutustua ohjeeseen opiskelijalle. Kokeeseen tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, tietokone virtajohtoineen, kuulokkeet ja kynä (sekä mahdollisesti adapteri).

Jos harjoituskokeeseen osallistuva opiskelija on epätietoinen siitä, miten hänen oma tietokoneensa käynnistetään Abitti-tikulta, tulee hänen mennä tiistaina 5.4. klo 13.15 – 16 järjestettävään buuttausharjoitukseen luokassa 202.

Suosittelemme Ylioppilastutkintolautakunnan sivujen seuraamista, sieltä löytyy paljon ajankohtaista tietoa sähköistyviin ylioppilaskirjoituksiin liittyen.