Oppilaskunta

Jotta koulussa olisi muutakin kuin vain oppitunteja. Jokainen koulun oppilas kuuluu oppilaskuntaan, joka valitsee syksyllä itselleen hallituksen. Hallitus johtaa oppilaskunnan toimintaa ja esimerkiksi ideoi tempauksia koulutyön piristykseksi. Hallituksessa toimii kaksi erillistä työryhmää: yläkoulun ja lukion työryhmät. Lukion työryhmää vetää hallituksen puheenjohtaja, ja yläkoulun toimintaa ryhmänjohtaja yläkoulun puolelta. Oppilaskunnan hallituksen (OPKH) jäsenenä pääset vaikuttamaan päätöksentekoon koulussa ja laajemminkin yhteiskunnassa. OPKH järjestää myös hyväntekeväisyystempauksia, kuten taksvärkin. Hallituksen jäsenenä pääsee vaikuttamaan asioihin, mutta jokainen oppilas voi tehdä aloitteita hallitukselle. Oppilaskunnan ilmoitustaulu sekä opkh:n postilaatikko löytyvät ala-aulasta. Oppilaskunta on perinteisesti järjestänyt esimerkiksi puurojuhlan ennen joulua ja pääsiäisen munajahdin. Tule mukaan tekemään!