Lauttasaaren
yhteiskoulu

Uncategorized @fi

In memoriam Tom Hynninen

11.11.1932-19.6.2024 In memoriam –   yrittäjäneuvos Tom Hynninen  Koulumme pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja ja kunniapuheenjohtaja Tom Hynninen on kuollut. Hän saavutti 91 vuoden iän, joista kolmisenkymmentä

Lukiopaikan vastaanottaminen

Tästä linkistä löydät ohjeen lukiopaikan vastaanottamiseksi. (Klikkaa ensin tämän artikkelin otsikkoa, jotta linkki aktivoituu.)

Stagelle-esitykset 25.–26.4.

Stagelle-musikaaliesitykset ennalta ilmoitetun aikataulun mukaan luokan- ja ryhmänohjaajien johdolla Juliussalissa. Huoltajille ja sukulaisille järjestetään iltanäytös to 25.4. klo 18.00. Tervetuloa!

Haussa yhteisöpedagogi

Katso lisätietoja tästä linkistä. (Jotta linkki aktivoituu, klikkaa ensin ”Haussa yhteisöpedagogi” -otsikkoa.)

Poikkeuksia uimahallin aukiolossa 2.-3.2.2024

Lauttasaaren yhteiskoulun uimahallissa pidetään uinnin alueleiri kyseisenä ajankohtana. Siksi perjantaina 2.2. yleisövuoro on klo 18-21 ja lauantaina 3.2. uimahalli on suljettu yleisöltä.