Yleislinja

Lauttasaaren yhteiskoulussa voit opiskella monipuolisia opintomahdollisuuksia tarjoavalla yleislinjalla, jossa voit muodostaa oman, yksilöllisen opintopolkusi tai valita Science-polun. Lykin yleislinjalaisille on tarjolla monipuolisesti koulukohtaisia opintoja, joita voi valita omien kiinnostusten mukaan mm. luonnontieteistä ja muista reaaliaineista, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä taito- ja taideaineista.

Lykissä on rikas vieraan kielten tarjonta. Englannin ja ruotsin lisäksi kielivalikoimaamme kuuluu saksan, ranskan, venäjän, italian ja kiinan kieli. Tarjoamme kaikille opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa Kansainvälinen kurkistus kieliin -kurssin, jossa opiskelija pääsee tutustumaan kahteen valitsemaansa valinnaiseen kieleen.

Meillä voit myös suorittaa musiikin, liikunnan ja kuvataiteen lukiodiplomin.