Yleislinja

Esittely

Viihtyisässä lukiossamme vallitsee turvallinen ja oppimista edistävä ilmapiiri, Lykissä eletään ja opiskellaan yhdessä. Arvostamme opiskelijoidemme ainutlaatuisuutta ja vaalimme merkityksellisyyden kokemusta sekä vuorovaikutusta. Opettajamme ovat asiantuntevia, kannustavia ja antavat vastuuta opiskelijoille. 

Yleislinjalla voit muodostaa oman, yksilöllisen opintopolkusi tai valita Science-polun. Yleislinjalla voit osallistua erilaisiin kansainvälisiin projekteihin ja korkeakouluyhteistyöhön sekä suorittaa useita kansainvälisen liiketoiminnan erikoiskursseja. Kielivalikoimamme on laaja: englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä, italia ja kiina. Meillä voit aloittaa viidestä uudesta kielestä vähintään yhden nollatasolta (saksa, ranska, venäjä, italia ja kiina). 

Tietotekniikassa sinulle tarjotaan uusinta osaamista, kuten koodausta ja robotiikkaa. Pitkässä matematiikassa on tarjolla korkeakouluopintoihin valmistavia koulukohtaisia syventäviä kursseja. Meillä voit myös suorittaa musiikin, liikunnan ja kuvataiteen lukiodiplomin.