Tuuli Lönnberg 2a kieli- ja työharjoittelussa kuukauden Pietarissa koulussa nro 204
01/04/2019

Tuuli Lönnberg 2a viettää kuukauden Pietarissa kieli- ja työharjoittelussa koulussa nro 204, jossa voi opiskella myös suomea.  Tuuli itse on aloittanut venäjänopinnot lukion 1. luokalla ryhmässä, joka oli aloittanut venäjän opinnot jo 8. luokalla. Tuuli opiskeli päämäärätietoisesti  muun ryhmän  kiinni. Hän ajoitti Pietarin  harjoittelunsa kahden jakson väliin ja  koeviikolle, siten että  opiskelee itsenäisesti  Pietarissakin eikä jää jälkeen Lykin opinnoista. Saamme seuraavan kuukauden aikana vielä lisää kuvaterveisiä Pietarista – vain reilun 300km päässä sijaitsevasta metropolista, joka myös Pohjolan Venetsiana tunnetaan, kanavia ja siltoja suomalaiselle suolle rakennetussa kaupungissa  on  yli 340. Kuvassa vielä jäässä oleva Moika-kanava. ( kuvat Tuli Lönnberg, teksti Elina Rögård )