Roinat Rahoiksi – Uskalla Yrittää-semifinaalin voittoisat 9-luokkalaiset
18/03/2019

Roinat Rahoiksi NY eli Heli Haaksiala, Tiia Häkkinen, Suvi Saijonmaa ja Hattiina Syväniemi yhdeksännelta luokalta voittivat Nuoren Yrittäjyyden Uskalla Yrittää-semifinaalissa pääkaupunkiseudun parhaan palvelun palkinnon! Semifinaali pidettiin kauppakeskus Kaaressa perjantaina 15.3 ja paikalla oli 80 NY-yritystä peruskouluista, toiselta asteelta ja ammattikorkeakouluista. Tuomariston perustelut olivat:
Vastaa aitoon kysyntään ja hyvin muotoiltu palvelu
Herätti kiinnostuksen ostamiseen
Oikein hinnoiteltu palvelu
Kiertotalous huomioitu
Roinat Rahoiksi NY jatkaa nyt Uskalla Yrittää-finaaliin, joka pidetään 8.-9.5 Sokos Hotel Presidentissä ja Kampin kauppakeskuksessa. Roinat Rahoiksi NY kommentoi palkintoaan: “Perjantaina semifinaali sujui loistavasti, sillä pääsimme finaaliin pääkaupunkiseudun parhaana palveluna. Voitosta tuli hyvä mieli ja saimme intoa jatkoon. Finaaliin valmistautuminen on jo alkanut.”