Lukion kevät- ja ylioppilasjuhla, peruskoulun kevätjuhla 4.6.2016
26/05/2016

Peruskoulun kevätjuhlia vietetään la 4.6. klo 9.00 alkaen koulun juhlasalissa (Liikuntasalissa).

Tervetuloa!

Lukion kevät- ja ylioppilasjuhlat ovat lauantaina 4.6.16 klo 11.00 ja kestävät noin 1½ tuntia.

Tulevat ylioppilaat saapuvat koulun ala-aulaan viimeistään klo 10.30 ja kokoontuvat ala-aulaan hallinnon päähän.
Juhlan jälkeen on yhteiskuvaus koulun portailla, ja sen jälkeen ainakin osalla sankarihaudalle meno.
Ylioppilaat vapautuvat omiin juhliinsa noin klo 13.30.

Juhlien harjoitukset pidetään perjantaina 3.6.16 klo 17.00 koulun liikuntasalissa. Tuo nimikoitu yo-lakki mukanasi koululle.
Tilaisuudessa käydään läpi lakitettavien osuus seremoniassa ja valitaan sankarihaudoille menevän kulkueen lipunkantajat ja airueet.

Muistathan henkilökohtaisen valokuvausaikasi, jos olet sellaisen perjantai-iltapäiväksi sopinut.