Liity kannatusyhdistyksen jäseneksi

Liity kannatus-
yhdistyksen jäseneksi

Lauttasaaren yhteiskoulu on yksityinen kannatusyhdistyksen ylläpitämä koulu, jossa on perusopetuksen vuosiluokat 7-9 ja Kansainvälisen liiketoiminnan lukio. Lauttasaaren yhteiskoulun kannatusyhdistys ry ylläpitää koulua ja huolehtii koulurakennuksen kunnosta ja laajentamisesta Lauttasaaren kasvaessa. Yhdistys myös järjestää erilaisia koulun toimintaa tukevia tilaisuuksia sekä vastaanottaa lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja.

Yhdistyksen vuosikokous on maalis-huhtikuussa ja siitä ilmoitetaan Lauttasaari-lehdessä ja koulun kotisivuilla. Vuosikokouksessa valitaan hallitus (6-8 jäsentä). Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki. Yhdistyksen kokouksessa vahvistettu jäsenmaksu on 20 euroa/vuosijäsenmaksu ja 50 euroa/ainaisjäsenmaksu. Kun päätät liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla joko lukuvuosi- tai ainaisjäsenmaksun, saat jäsenetuna joko kaksi ilmaista uimahallikäyntiä (vuosijäsenmaksu, arvo 12€) tai kymmenen kerran ilmaslipun uimahalliin (ainaisjäsenmaksu, arvo 54€). Kun maksat jommankumman jäsenmaksun, tulosta kuitti ja jätä se uimahallin kassalle, niin saat sieltä jäsenetusi. Jäsenmaksut käytetään koulun viihtyvyyden parantamiseen, ja ne siis hyödyttävät kaikkia oppilaita ja opiskelijoita.

Jäsenmaksu maksetaan seuraavalle tilille:
FI78 5541 2820 0257 66.

Kannatusyhdistyksen hallituksen jäsenet löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!