Tärkeää

Talviloma: viikko 8 ma 18.2.– 22.2.2019

Lomakkeita

Oppilaskunta

Lauttasaaren yhteiskoulussa on yhteinen oppilaskunta yläkoulussa ja lukiossa. Oppilaskunnan hallituksen muodostavat eri luokka-asteilta ehdolle asettuneet oppilaat ja opiskelijat, joilla jokaisella on oma vastuualueensa.

Oppilaskunnan hallitus järjestää lukuvuoden aikana runsaasti erilaista toimintaa.

Hallituksen jäsenet:

➤ Takala Juhana
➤ Valpas Vilja.

Koulukoira Leevi

Olen Leevi, 3,5-vuotias labradorinnoutaja, Lauttasaaren yhteiskoulun virallinen koulukoira. Emäntäni on englannin opettaja Manna Parvinen.

Olen pentuajasta asti päässyt Mannan mukaan melkein kaikkialle. Niinpä olen tottunut erilaisiin ympäristöihin ja eri-ikäisiin ihmisiin. Tiedän, että koulussa käyttäydytään eri tavalla kuin puistossa.

Manna on tarkka työstäni ja läsnäolostani tunneilla, ja hän kysyy aina etukäteen, onko kaikille ok, että olen paikalla. Ihan kaikille tunneille en pääse mukaan. Silloin viihdytän koulun toimistosiipeä tai nukun omalla paikallani opehuoneessa Mannan pöydän alla.

Koulupäivät ovat minulle mieluisia, mutta totuuden nimessä olen niiden jälkeen todella väsynyt. Välillä otan torkut tunneillakin, jos tilanne sen sallii.

Minusta tuntuu, että useimpien oppilaiden ja henkilökunnan jäsenten mielestä olen todellinen sydäntenmurskaaja.

Tässä muutamia kommentteja työstäni koulukoirana:

Oppilailta:

Tosi kivaa!

Leevi on niin kiva virkistys! Ei aina pelkkä opettaja tunnilla.

Lisää asuja, koska ne on niin söpöjä.

Leevi on kiva koira.

Leevin läsnäolo rauhoittaa

Ei tee mieli huutaa ettei Leevi säikähdä. Koirilla on kuitenkin niin paljon parempi kuulo.

Kiva tulla enkuntunnille kun Leevi on siellä.

Leevi on koulun pomo!

Joo! Tule useammin kouluun!

Opettajilta:

Pitää aina huomioida allergikot – tosin vaatteissa tulee ihan sama määrä allergeeneja.

Leevi luo tunnelmaa ja rikkoo jäätä.

Eläinpedagogiikkaahan tutkitaan jatkuvasti, ei niitä turhaan kouluun tuoda.

Aina kun näen Leevin, sydämessäni läikähtää lämpö ja mieliala kohoaa saman tien!

Kaikki Leevin hassut asut herättää mussa rakkautta!

Tässä vielä muutama linkki, joista löydät tietoa koulukoirista. Ehkä minäkin pääsen joskus lehteen!