HAKEMINEN KANSAINVÄLISEN LIIKETOIMINNAN LINJALLE
22/10/2019

Haku kansainvälisen liiketoiminnan linjalle tapahtuu yhteishaun avulla. 

Pääsykokeesta voit saada 0 – 10 pistettä. 

Puolet hakupisteistä määräytyy peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon perusteella (10p) ja puolet pääsykokeen perusteella (10p).   

Pääsykoepäivänä on erilaisia yksilö- ja ryhmätehtäviä, jotka pisteytetään. Tehtävissä arvioidaan mm. tiedon käsittelyä ja prosessointia, ongelmanratkaisukykyä, kulttuurista osaamista sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.  

Ennen pääsykoetta äänitä noin 2 minuutin esittelyvideo itsestäsi, jossa pohdit seuraavia asioita: Lauttasaaren yhteiskoululla on erityinen koulutustehtävä, jossa kansainvälinen liiketoiminta ja yrittäjyys ovat keskeiset teemat. Mitä yrittäjämäinen toimintatapa sinulle tarkoittaa? Mitkä asiat motivoivat sinua hakemaan Kansainvälisen liiketoiminnan linjalle? Kerro myös itsestäsi ja siitä, mitä tarjottavaa sinulla on linjalle sekä muille linjalaisille?  

Tee videosi suomeksi, mutta halutessasi voit sisällyttää videoon näytteen vieraan kielen taidostasi. 

Lähetä linkki videoon (EI ladattavaa tiedostoa) viimeistään keskiviikkona 1.4.2020 sähköpostitse osoitteeseen hakemus@lauttasaarenyhteiskoulu.fi. Kirjoita aihekenttään ”HAKU, Sukunimi etunimi. Huomaathan, että emme huomioi myöhässä toimitettuja hakemuksia.  

Varmista, että olet jakanut tarvittavat oikeudet videon katseluun ja että video on katsottavissa vähintään pääsykoepäivään saakka. Lähetä viestisi henkilökohtaisesta sähköpostistasi ja sisällä kaikki tarvittava tieto samaan viestiin. Kerro myös, mistä koulusta olet.   

 

Pääsykoe on 28.4.2020.  Lähetämme esittelyvideon ajoissa lähettäneille hakijoille kutsun pääsykokeeseen noin viikkoa ennen koepäivää. Saat kutsun samaan sähköpostiin, jonka kautta lähetit hakemuksesi. Huomaa, että pääsykoe kestää koko päivän. 

 

Lukiopaikka tulee vastaanottaa kesäkuun aikana, tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lauttasaaren yhteiskoulu
Isokaari 19
00200 Helsinki